Pohjolan Ultrasuoja

Vihreitä ikkunoita

Hyvää ei kannata vaihtaa

Ikkunat olivat aikoinaan talon kallein osa, sillä lasi oli arvokasta. Siksi myös ikkunoiden puitteet tehtiin huolellisesti. Materiaaliksi valittiin parasta mahdollista − tiheäsyistä, kovaa, huolellisesti kuivatettua sydänpuuta.

Hyvää ei kannata vaihtaa

Laadukkaan materiaalin ansiosta vanhojen talojen ikkunat kestävät aikaa, sateita, pakkasia ja paahtavia helteitä vuosikymmeniä lahoamatta. Säännöllinen, asiantunteva huolto pidentää vanhojen ikkunoiden käyttöikää huomattavasti. Parhaimmillaan oikein huolletut puupuitteiset ikkunat kestävät kauniina satoja vuosia.  Kun vanhat ikkunat huolletaan ja eristetään oikein, niiden säilyttäminen on myös energiataloudellisesti järkevä ja kestävä ratkaisu. Useimmiten ikkunoiden huolto, kunnostaminen ja korjaus tulee taloyhtiölle selkeästi edullisemmaksi kuin niiden uusiminen. Tavallisin syy ikkunoiden huonoon kuntoon on säännöllisen huollon puute.

Huoltosuunnitelma

Huolto-ohjelma koostuu kahdesta huoltopaketista, ensi- ja jatkohuollosta. Ensihuollossa teemme ikkunoille perusteellisen tarkastuksen ja kunnostuksen. Kiinnitämme huomiota erityisesti ikkunoiden käyntivikoihin, tiiviyteen, maalipintojen kuntoon sekä säänkestävyyteen liittyviin seikkoihin. Tarvittaessa voimme myös parantaa muuten toimivia ikkunoita esimerkiksi sääsuojalistoitusten ja korvausilmaventtiillien asennuksilla. Runkojen lahovauriotkaan eivät välttämättä tee ikkunoista käyttökelvottomia, vaan ammattilaisen käsissä ikkuna voidaan entisöidä uudenveroiseksi.

Niinkutsutussa jatkohuollossa, joka suoritetaan noin 10-15 vuoden välein, suoritetaan tarvittavat toimenpiteet ikkunoiden toimivuuden ja säänkestävyyden ylläpitämiseksi.

Kaikki kohteemme tarkistamme ennen työn aloittamista ja sovimme tehtävät toimenpiteet yhdessä tilaajan kanssa.

Pyydä kustannusarvio

Kerromme miten pitkään nykyiset ikkunanne voivat vielä palvella ja mikä on säästönne verrattuna ikkunoiden uusimiseen. 040 566 7999

Esite

Lataa esite

Palvelumme lyhyesti sähköisessä muodossa.

Lataa pdf