Pohjolan Ultrasuoja

Vihreitä ikkunoita

Isokatu 27

"Pohjolan Ultrasuoja on tehnyt ikkuna- ja ovikorjauksia yhtiöissäni jo -80 luvulta lähtien. Työ on ollut moitteetonta ja työmiehet ovat alansa huippuja. Risto Kiviniemi on omaksunut reilun miehen takuun. Kun yhteistyö on jatkunut jo useita vuosikymmeniä, ei Risto jätä asiakasta pulaan. Jos ongelmia on korjatuissa ikkunoissa tai ovissa, emme kaiva tikulla takuupapereita, vaan asia hoidetaan kuntoon. Pohjolan Ultrasuoja on myös opettanut useita taloyhtiön hallituksia ymmärtämään ikkunoiden rakennetta ja sitä kautta monet ymmärtävät huoltaa uusittujakin ikkunoita. Näin ne toimivat pitkään ja pysyvät tiiviinä ja vuotamattomina. Suosittelen lämpimästi Pohjolan Ultrasuojaa alan töihin. "

Oulun Isännöitsijätoimisto Oy
Mauri Niemelä, Isännöitsijä ITS

Isokatu 27

Kohteen ensihuollossa suoritettiin taloyhtiön ikkunoiden ja parvekeovien tiivistäminen.

Isokatu 27Isokatu 27Isokatu 27

Tehtyjä toimenpiteitä: ikkunat ja ovet tiivistettiin silikonitiivisteellä. Samalla korjattiin käyntivikoja, heloituksia sekä alumiinisten ulkopuitteitten lukitusmekanismien ja saranointien muutostyö.

Pyydä kustannusarvio

Kerromme miten pitkään nykyiset ikkunanne voivat vielä palvella ja mikä on säästönne verrattuna ikkunoiden uusimiseen. 040 566 7999

Esite

Lataa esite

Palvelumme lyhyesti sähköisessä muodossa.

Lataa pdf