Pohjolan Ultrasuoja

Vihreitä ikkunoita

Usein kysyttyä

Miten pitkälle ikkunoiden huoltaminen jatkaa niiden ikää?

Säännöllinen, asiantunteva huolto pidentää vanhojen ikkunoiden käyttöikää huomattavasti. Parhaimmillaan oikein huolletut puupuitteiset ikkunat kestävät kauniina satoja vuosia.  Kun vanhat ikkunat huolletaan ja eristetään oikein, niiden säilyttäminen on myös energiataloudellisesti järkevä ja kestävä ratkaisu.

Tuleeko ikkunoista ”tiukat” jolloin avaaminen ja sulkeminen on työlästä?

Ikkunoihin mitoitetaan ja työstetään tarkasti tiivisteiden vaatima tila jolloin ikkunat ovat tiiviit mutta toimivat moitteettomasti ja kevyesti.

Kuinka kauan ikkunoiden kunnostaminen yleensä kestää?

Pääsääntöisesti yhden asunnon ikkunat saadaan kunnostettua yhden työpäivän aikana. Kunnostuksen aikataulusta tiedotetaan hyvissä ajoin ennen työn aloitusta.

Jääkö asukkaalle mittava siivousurakka kunnostuksen jälkeen?

Käytämme työnteossa asianmukaisia suojapeitteitä ja lopuksi imuroimme ja lakaisemme tilan sekä viemme irtoroskat mennessämme. Asukkaan ei siis tarvitse huolehtia siivouksesta kunnostuksen jälkeen.

Voiko kunnostustyötä tehdä talvella?

Ikkunoiden kunnostamisen aikana ikkuna-aukko ei ole yhtäjaksoisesti auki pitkiä aikoja joten kunnostamisen voi tehdä myös talvella. Lämmönkarkauksen määrä on verrattavissa  huoneiston tehokkaaseen tuuletukseen.

Kuka ikkunat huoltaa

Asentaja jättää jokaisen asukaan postilaatikkoon asianmukaisen tiedotteen, josta ilmenee kunnostuksen työvaiheet sekä asentajan yhteystiedot.

Ikkunoiden huoltoväli

Ikkunoiden kunto ja toiminta on hyvä tarkistaa 10-15 vuoden välein.

Pyydä kustannusarvio

Kerromme miten pitkään nykyiset ikkunanne voivat vielä palvella ja mikä on säästönne verrattuna ikkunoiden uusimiseen. 040 566 7999

Esite

Lataa esite

Palvelumme lyhyesti sähköisessä muodossa.

Lataa pdf